Thursday, June 2, 2016

Fabrik Cotton Pilihan

CTT 001
CTT 002

CTT 003

CTT 004

CTT 005

CTT 006

CTT 007
CTT 008

CTT 009

CTT 010

CTT 011

CTT 012

CTT 013

CTT 014

CTT 015

CTT 016

CTT 017

CTT 018

CTT 019

CTT 020

CTT 021

CTT 022




@ bLauS kaNaK2 pEremPuaN @


jalan-jalan shopping complex...
ku jelajah kids department...
belek-belek dress, blouse gurlzss...
eh cantik-cantik lah...
eh eh macam boleh jahit sendiri je ni...
boleh cut cost kan...
uollsss suka tak cut cost???
iollss sukaaa sgttt...
ikut saranan menteri sgttt...
kalau uollsss pon suka...jom pre-order dengan iollsss
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
caranya mudah saja...

BUAT PILIHAN:
✔stok fabrik b.E.c
✔design blaus
✔saiz blaus

πŸ’–design blaus pilihan b.E.c adalah simple dan sangat selesa untuk anak-anak...

nak hantar kain anda sendiri - tiada masalah
nak customize saiz sedia ada - tiada masalah
boleh...silakan...janji anda dapat hasil yang memuaskan...
saya happy sangat kalau customer happy dengan hasil jahitan saya...

HARGA???
range harga dari rm20-rm45 sahaja...

CEPAT-CEPAT JOM PILIH KAIN

sangat sesuai untuk anak-anak kecil...
✔ tidak panas
✔ menyerap peluh
✔ selesa dan mudah diurus
✔ ringan
✔design yg simple dan comel

bagaimana nak dapatkan blaus anak-anak comel b.E.c ni?

STEP 1: PILIH FABRIK (boleh mix & match)

STEP 2: PILIH DESIGN

STEP 3: PILIH SAIZ

STEP 4: EMAIL fdlah1@gmail.com 
@ WHATSAPP 019-567 6258
PILIHAN ANDA

sebarang pertanyaan boleh hubungi: 
019-567 6258
~whatsapp~

b.E.c pilih yang cotton-cotton sahaja:

english cotton
italian cotton
japanese cotton
korean cotton



DESIGN PILIHAN b.E.c


BL 001

BL 002

BL 003
BL 004 & BL 005

BL 006


CARTA SAIZ PILIHAN b.E.c

KIDS - GIRLS (ukuran adalah secara flat lay)
0-6 BLN 6-12 BLN    2 THN   3 THN    4 THN    5 THN    6 THN   7 THN
BAHU    7    8    9   10 10.5   11 11.5   12
LABUH TGN (long sleve)    9   10 11   12   14   15   16   17
ARMHOLE    5   5   5.5    6 6.25 6.25   6.5 6.75
DADA   10   11   12  12.5   13 13.5   15 16.5
LABUH DRESS   18   20   22   24    26   28   30   32
LABUH BLAUS   14   15   16   18   20   22   24   26



@ A LinE sKiRt @ pEnciL sKiRt @ mErmAid sKiRt @

b.E.c nak buka pre-order untuk:
🌸🌸🌸🌸🌸
# A line skirt
# pencil skirt
# mermaid skirt
🌸🌸🌸🌸🌸

πŸ’–design skirt pilihan b.E.c adalah simple dan sangat selesa untuk anak-anak...

nak hantar kain anda sendiri - tiada masalah
nak customize saiz sedia ada - tiada masalah
boleh...silakan...janji anda dapat hasil yang memuaskan...
saya happy sangat kalau customer happy dengan hasil jahitan saya...

HARGA???
range harga dari rm20-rm30 sahaja...

CEPAT-CEPAT JOM PILIH KAIN

sangat sesuai untuk anak-anak kecil...
✔ tidak panas
✔ menyerap peluh
✔ selesa dan mudah diurus


bagaimana nak dapatkan skirt anak-anak comel b.E.c ni?

STEP 1: PILIH FABRIK 

STEP 2: PILIH DESIGN

STEP 3: PILIH SAIZ

STEP 4: EMAIL fdlah1@gmail.com 
@ WHATSAPP 019-567 6258
PILIHAN ANDA

sebarang pertanyaan boleh hubungi: 
019-567 6258
~whatsapp~

b.E.c pilih yang cotton-cotton sahaja:

cotton knit
mixed cotton

DESIGN PILIHAN b.E.c
(gambar akan di upload kemudian)

# mermaid skirt
# age 4
# black
# MXC 005


CARTA SAIZ PILIHAN b.E.c

KIDS - GIRLS (ukuran adalah secara flat lay)

                       xs       s         m      L      xL    2xL   3xL 4xL
0-6 BLN 6-12 BLN    2 THN    3 THN    4 THN    5 THN    6 THN    7 THN
PINGGANG  7.5  7.5    8  8.5    9  9.5   10  10.5
PINGGUL  09  10   11   12   13   14   15   16
LABUH SKIRT  16  18   20   22   24   26   28   30




Pilih fabrik CottonKnit anda di sini πŸ‘‡
πŸ˜πŸ˜„πŸ‘


CK 001

CK 002

CK 003

MXC 001

MXC 002

MXC 003

MXC 004

MXC 005

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...