Wednesday, August 19, 2015

HARIKU BERTUAH


Kak Fadh, Amy nak datang antar kain..

OK datang la...

Amy kluar dah ni...tapi nak bawak anak-anak main playground jap...pukul 9.30 Amy turun..

Orait Amy...

Pagi Isnin...kakak cuti sebab hari Sabtu lepas ada event kat sekolah dia...so hari tu memang tak mengantar kakak ke sekolah la..
Lambat sikit la mengemas rumah sebab mood cuti kan...kikiki nak rehat lebih ler tu..
Nasib baik sempat kemas sebelum Amy datang...bersepah malu ai :-P

Amy datang hantar kain nak buat baju dia n anak dia...
Dah ambil ukuran semua...borak-borak pulak...dah tunjuk kain yang nak dibuat baju...Amy kluarkan lagi 1 kain...ni untuk Kak Fadh katanya..
Kita ni terkejut lah kan...eheh ada kain untuk tailor skali pulak...
Amy kata kain ni dia beli masa gi Vietnam dulu...

Memang dah niat nak bagi Kak Fadh...banyak lagi kain Amy yang tak berjaet kak..yang ni Amy memang nak bagi Kak Fadh...nanti jangan nak diskaun-diskaun upah jahit pulak ye..(refer kes sebelum ni: Amy bagi mannequin free aje sebab dia dh tak nak guna..sebelum ni dia jual kain pasang online...so kita diskaun la upah jahit dia :-D TQ so much Amy)

Ya Allah...Kak Fadh bayar lah kain ni...brape Amy?

Eh tak payah Kak Fadh...ni memang Amy bagi je...

 Alhamdulillah terima kasih Amy...


inilah kain yang Amy bagi tu...cotton ni...i luv cotton...terima kasih Amy..

Dah tu borak-borak lagi...mujur tak terlupa nak bagi Amy stickers Aeon Big...kumpul untuk dapat set pisau macam dalam gambar tu..cantik pisau tu...mula memang berhajat nak kumpul...tp rasa macam tak sempat je...lagipon kita tak la sentiasa shopping kt Aeon Big ni...so baik bagi kat Amy je...Amy dah mengumpul banyak jugak tu..chaiyokk Amy! shopping lagi dan lagi!


Saje nak info...Amy is jiran saya :-D






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...