Friday, November 21, 2014

SIMPLE COMFORTER single size...projek suka-suki

hai  semua...

agak lama saya tak menjahit...anak kurang sihat sampai lah anak kena tahan wad 5 hari..
sekarang anak beransur pulih...alhamdulillah..

jom lepas gian :)

semalam mengerjakan projek comforter simple2 je..single size tapi boleh je letak sebagai alas untuk katil queen...

ye lah sejak2 anak-anak selalu jadi penat lah...pneumonea lah...kena lah kerap sikit menukar cadar alas atau lapik tempat tidur diorang (guna comforter untuk mengalas tilam...selimut cari yang nipis-nipis aje)...lagipon batting tu dh lama beli...tak guna-guna lagi...so semalam terhasillah comforter tuh..

mood katun-katun n jalur-jalur petak-petak...so boleh guna both side

batting tu besar..bidang 90" mmg untuk buat comforter yang basauuu tu...since saya buat projek comforter kecik so terpotong lah ia mengikut saiz single...batting ada balance sikit lagi tu...terpikir-pikir nak buat sesuatu...emmmm nanti kita cari kain dulu lah ye...hoyeyyy :)







\

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...