Friday, October 3, 2014

LABEL BAJU

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

fuh, fuh, fuh...
Banyak habuk..(lama giler tak ber'blog')

Ada comment yang tak berbalas...sorry ye..
Semenjak dah beranak 3 ni rutin harian bertambah..
Dengan baby (skrg dah 7 bulan)...dgn anak sulung dah start sekolah...curi-curi masa jugak menjahit...
Walau ape pon, happy dapat menguruskan sendiri anak-anak kecil saya :-)

Sebetulnya saya nak menjelaskan tentang LABEL BAJU..
lately ramai pulak yang call saya tanya pasal label baju..
huhuhu...saya tak buat servis cetak label baju ye..
saya pon menempah dengan http://kucinpurple.blogspot.com
kepada yang mencari pencetak label baju, bolehlah berkunjung ke sana..
:-) :-) :-)

~ini label baju saya~
~di'design' oleh bungaemascollections, dicetak oleh kucinpurple~



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...