Friday, October 5, 2012

Tunggu Masa

Salam...

38 minggu telah berlalu...Hari ni adalah hari pack barang untuk pulang ke kampung, menanti saat-saat kelahiran baby. Rasa macam awal lagi untuk balik kampung. Tapi memandangkan hubby kerja shift, better awal skit balik kampung. Takut terberanak awal plak, tak sanggup nak naik kete jauh-jauh balik kampung lepas bersalin nanti..huhu.

Kerja-kerja menjahit dan mengambil tempahan diberhentikan seketika. Akan disambung semula selepas habis pantang nanti...Kepada customers yang dah pernah menempah pakaian dengan saya, diucapkan jutaan terima kasih 'terima kasih daun keladi, nanti datang la tempah lagi...' 

Kepada customers yang telah menelefon untuk menempah time saya dah sarat ni...maaf ye...lepas habis pantang nanti boleh lah hantar semula....Tunggu update dari saya ye :-)

Semoga dipermudahkan segala urusan dan proses kelahiran bayi kami nanti....Ya Allah, aku mohon keselamatan kami berdua...

Semoga dimurahkan rezeki kami....amin...







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...