Friday, September 28, 2012

Warna-warni Bantal Baby

Salam semua... Ha...siap sudah bantal untuk baby yang bermacam warna n corak nih...

Pagi tadi teringat nak mencari barut untuk guna dalam pantang nanti. Barut tak jumpa lagi, tapi jumpa bantal-bantal lama Zareen. Tersimpan elok dalam beg...Memandangkan ada kain cotton balance2 buat seluar tidur Zareen dulu, maka terhasillah sarung bantal yang macam-macam warna ni...

Apa reaksi Zareen bila tengok bantal-bantal tu? Dia londeh seluar yang dia tengah pakai tu, masuk bilik, cari seluar yang sedondon dengan bantal mickey mouse tu n pakai. Kemudian excited la ambil bantal mickey mouse tu buat cam bantal dia (memang la bantal dia pon kan...). Cuma akan diwarisi oleh adik dia nanti :-)




1 comment:

bungaEmas Collections said...

barut a.k.a bengkung dewasa, jumpa dah :-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...