Wednesday, July 13, 2016

koLekSi aNak2 di aiDiLfitRi 2016

entry rayaaa...๐Ÿ˜Š
persiapan raya kali ni sederhana je...
tahun ni lebih rasa nk jumpa sanak saudara je...๐Ÿ’ž
makan-makan pon kena control banyak dah..haha faktor meningkat usia ๐Ÿ˜‚ tak boleh ambik ๐Ÿฒ๐Ÿ—makanan๐Ÿ–๐Ÿ berlebihan...

๐ŸŽ†๐ŸŽ‡kalau cerita tentang raya mesti akan sebut tentang baju raya kan...๐Ÿ‘š๐Ÿ‘—๐Ÿ‘–๐Ÿ‘•
tahun ni baju raya anak-anak selain jubah n dress saya buat kan ✔skirt dan ✔blaus yang boleh ✔mix and match...
✔yang boleh di pakai ke tengah ke tepi dan ✔tak jemu dengan 1 gaya ye...
yang ✔simple dan ✔selesa untuk anak-anak๐Ÿ‘ญ

klau nak tempah dengan saya jangan segan silu..
boleh ✔contact saya di no. ๐Ÿ†™019-567 6258 

๐ŸŽ†๐ŸŽ†seLamat haRi raYa aiDiLfitRi...mAaf zaHir dan bAtin๐ŸŽ†๐ŸŽ†

mermaid skirt ❤merah❤ ni saya buat 2 helai untuk kakak (7tahun) dan kak ngah (4tahun)

material saya gunakan cottonknit atau kain t-shirt..sangat selesa ๐Ÿ˜ anak bujang saya sangat suka pakai seluar ni

klau raya sebelum ni tak dapat pulang awal ke kampung...raya kali ni kita ๐Ÿ˜gerak awal 4 hari sebelum raya...baju raya anak-anak belum siap...so kita angkut mesin jahit sekali balik kampung...๐Ÿ˜

๐Ÿ‘ญmix and match...blaus tu nak ✔pakai dengan seluar pon boleh...๐Ÿ˜Žmermaid skirt tu pon boleh di gayakan dengan ✔blaus yang lain atau dengan ✔baju kurung pon boleh..๐Ÿ˜‰

๐Ÿ‘ฉyang ni saya jahitkan ✔t-shirt untuk kakak...✔t-shirt labuh ni saya matchkan dengan ✔mermaid skirt kaler merah kat atas tu...atau kalau nak pakai dengan ✔mermaid skirt kaler hitam pon boleh...atau klau nak ✔gayakan dengan pants pon sangat selesa...๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž

Thursday, June 2, 2016

Fabrik Cotton Pilihan

CTT 001
CTT 002

CTT 003

CTT 004

CTT 005

CTT 006

CTT 007
CTT 008

CTT 009

CTT 010

CTT 011

CTT 012

CTT 013

CTT 014

CTT 015

CTT 016

CTT 017

CTT 018

CTT 019

CTT 020

CTT 021

CTT 022




@ bLauS kaNaK2 pEremPuaN @


jalan-jalan shopping complex...
ku jelajah kids department...
belek-belek dress, blouse gurlzss...
eh cantik-cantik lah...
eh eh macam boleh jahit sendiri je ni...
boleh cut cost kan...
uollsss suka tak cut cost???
iollss sukaaa sgttt...
ikut saranan menteri sgttt...
kalau uollsss pon suka...jom pre-order dengan iollsss
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
caranya mudah saja...

BUAT PILIHAN:
✔stok fabrik b.E.c
✔design blaus
✔saiz blaus

๐Ÿ’–design blaus pilihan b.E.c adalah simple dan sangat selesa untuk anak-anak...

nak hantar kain anda sendiri - tiada masalah
nak customize saiz sedia ada - tiada masalah
boleh...silakan...janji anda dapat hasil yang memuaskan...
saya happy sangat kalau customer happy dengan hasil jahitan saya...

HARGA???
range harga dari rm20-rm45 sahaja...

CEPAT-CEPAT JOM PILIH KAIN

sangat sesuai untuk anak-anak kecil...
✔ tidak panas
✔ menyerap peluh
✔ selesa dan mudah diurus
✔ ringan
✔design yg simple dan comel

bagaimana nak dapatkan blaus anak-anak comel b.E.c ni?

STEP 1: PILIH FABRIK (boleh mix & match)

STEP 2: PILIH DESIGN

STEP 3: PILIH SAIZ

STEP 4: EMAIL fdlah1@gmail.com 
@ WHATSAPP 019-567 6258
PILIHAN ANDA

sebarang pertanyaan boleh hubungi: 
019-567 6258
~whatsapp~

b.E.c pilih yang cotton-cotton sahaja:

english cotton
italian cotton
japanese cotton
korean cotton



DESIGN PILIHAN b.E.c


BL 001

BL 002

BL 003
BL 004 & BL 005

BL 006


CARTA SAIZ PILIHAN b.E.c

KIDS - GIRLS (ukuran adalah secara flat lay)
0-6 BLN 6-12 BLN    2 THN   3 THN    4 THN    5 THN    6 THN   7 THN
BAHU    7    8    9   10 10.5   11 11.5   12
LABUH TGN (long sleve)    9   10 11   12   14   15   16   17
ARMHOLE    5   5   5.5    6 6.25 6.25   6.5 6.75
DADA   10   11   12  12.5   13 13.5   15 16.5
LABUH DRESS   18   20   22   24    26   28   30   32
LABUH BLAUS   14   15   16   18   20   22   24   26



@ A LinE sKiRt @ pEnciL sKiRt @ mErmAid sKiRt @

b.E.c nak buka pre-order untuk:
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
# A line skirt
# pencil skirt
# mermaid skirt
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

๐Ÿ’–design skirt pilihan b.E.c adalah simple dan sangat selesa untuk anak-anak...

nak hantar kain anda sendiri - tiada masalah
nak customize saiz sedia ada - tiada masalah
boleh...silakan...janji anda dapat hasil yang memuaskan...
saya happy sangat kalau customer happy dengan hasil jahitan saya...

HARGA???
range harga dari rm20-rm30 sahaja...

CEPAT-CEPAT JOM PILIH KAIN

sangat sesuai untuk anak-anak kecil...
✔ tidak panas
✔ menyerap peluh
✔ selesa dan mudah diurus


bagaimana nak dapatkan skirt anak-anak comel b.E.c ni?

STEP 1: PILIH FABRIK 

STEP 2: PILIH DESIGN

STEP 3: PILIH SAIZ

STEP 4: EMAIL fdlah1@gmail.com 
@ WHATSAPP 019-567 6258
PILIHAN ANDA

sebarang pertanyaan boleh hubungi: 
019-567 6258
~whatsapp~

b.E.c pilih yang cotton-cotton sahaja:

cotton knit
mixed cotton

DESIGN PILIHAN b.E.c
(gambar akan di upload kemudian)

# mermaid skirt
# age 4
# black
# MXC 005


CARTA SAIZ PILIHAN b.E.c

KIDS - GIRLS (ukuran adalah secara flat lay)

                       xs       s         m      L      xL    2xL   3xL 4xL
0-6 BLN 6-12 BLN    2 THN    3 THN    4 THN    5 THN    6 THN    7 THN
PINGGANG  7.5  7.5    8  8.5    9  9.5   10  10.5
PINGGUL  09  10   11   12   13   14   15   16
LABUH SKIRT  16  18   20   22   24   26   28   30




Pilih fabrik CottonKnit anda di sini ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ˜๐Ÿ˜„๐Ÿ‘


CK 001

CK 002

CK 003

MXC 001

MXC 002

MXC 003

MXC 004

MXC 005

Thursday, April 28, 2016

#Top #Blouse Muslimah #Jubah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....☺

Rasa macam lama dah tak bersiaran...๐Ÿ˜‰ perasan ๐Ÿ˜…

JOM jamu mata...๐Ÿ‘‡

Hasil jahitan buat anak-anak tersayang...๐Ÿ’ž



Jubah simple untuk Adik...koleksi raya tahun lepas๐Ÿ˜
#koshibo๐Ÿ‘


Blouse Muslimah untuk Kakak...๐Ÿ˜
Top buat Kak Ngah..๐Ÿ˜†
#cotton๐Ÿ’Ÿ


eh2...terselit pulak๐Ÿ˜‹
#shawl 2 muka
#loveblack๐Ÿ˜Ž



#kakak๐Ÿ’•
#kak ngah๐Ÿ’•
#adik๐Ÿ’•


musim2 el nino ni ๐ŸŒž sleveless๐Ÿ™ˆ sangat sinonim dengan anak kecil๐Ÿ‘

#koshibo
#cottonlover
#snapbutton
#muslimah
#roundneck
#biasbindingneck
#top
#blouse
#jubah

๐Ÿ‘photo by Hanif Zaini๐Ÿ’•
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...